TAKE AWAY

De terrassen mogen weer open. Maar om 18.00 moeten we de deuren sluiten. Daarom blijven we tot die tijd gewoon bij je thuis komen. Geen simpeler menu of speciale ‘deliver porties’. Gewoon een tafel bomvol toppers van onze splinternieuwe kaart. Alles om lekker samen te delen. Want dat samen zijn en kunnen delen is hetgeen wat wij misschien nog wel het meeste missen in deze knettergekke tijd. Zoals jullie gewend zijn doen we er weer alles aan om de Bobbi’s beleving zo dicht mogelijk te benaderen.

Op vrijdag en zaterdag blijven wij dus gewoon lekker de avond verzorgen. Dit alles natuurlijk weer in een onuitstaanbaar knap jasje. Zo eentje waar iedereen wel voor de dag mee wil komen. Want, hé, het oog wil ook wat. Dus hup, die onesie uit en maak je klaar voor een date met Bobbi at home.

Je kunt alles op de dag van bestelling ophalen bij Bobbi’s Bar tussen 17.00 en 19.30 uur.
Of we brengen het met liefde binnen de gemeente Breda bij je thuis tussen 17.00 en 19.00 uur.

En voor we het vergeten. Natuurlijk gaat het op locatie koken ook gewoon nog lekker door. Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op. Een van onze sterrenchefs komt de avond met liefde verzorgen. Alles natuurlijk binnen de richtlijnen. Op is op en vol is vol dus wil je er niet naast grijpen, bestel op tijd!

ONLINE BESTELLEN