RESERVEREN

Wat fantastisch dat we jullie vanaf 1 juni weer mogen ontvangen. Helaas hebben we een aantal punten waar we de komende periode op moeten gaan letten. We vinden het belangrijk dat jullie hier op voorhand van op de hoogte zijn.

– Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft. Heb je Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en maak gebruik van onze take away. We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

– Om zo goed mogelijk om te gaan met de beperkte maatregelen werken we de komende tijd met meerdere reserveringsblokken. Het maken van een reservering is mogelijk met een vastgestelde eindtijd. We vragen je vriendelijke hier rekening mee te houden. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat we alles weer stapje voor stapje terug naar normaal kunnen gaan brengen en zoveel mogelijk van onze gasten weer kunnen laten genieten van een avondje uit. We hopen op jullie begrip hiervoor.

– Volgens de richtlijnen mogen we 30 personen tegelijk binnen laten reserveren. Zitten we binnen vol? Dan kunt u ervoor kiezen om een reservering voor het terras te maken door telefonisch bij ons te reserveren. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van het weer. Heb je een reservering voor het terras staan hou dan dus even goed de weersvoorspellingen in de gaten en schroom niet om ons te bellen als er nog vragen zijn. We kunnen gezien de richtlijnen bij een regenbui niet uitwijken naar binnen.

– Bij reserveringen groter dan 2 personen vragen wij een bevestiging van het feit dat jullie deel uitmaken van één en hetzelfde huishouden.

– Als laatste sluiten we af met heel veel positiviteit en dat we er alles aan gaan doen om er een onvergetelijk bezoek van te maken.