RESERVEREN

Wat een heerlijkheid om jullie weer te mogen ontvangen. Nog niet op volle toeren, maar dat mag de pret niet drukken. We zullen de komende tijd samen nog wel op een aantal punten moeten gaan letten. We vinden het belangrijk dat jullie hier op voorhand van op de hoogte zijn.

  • Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft. Heb je Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en maak gebruik van onze take away. We hopen je snel weer te mogen ontvangen.
  • Tafels kunnen gereserveerd worden per huishouden of per tweetal uit verschillende huishoudens. Wij vragen jullie begrip hiervoor.
  • Om zo goed mogelijk om te gaan met de beperkte maatregelen werken we de komende tijd met meerdere reserveringsblokken. Het maken van een reservering is mogelijk met een vastgestelde eindtijd. We vragen je vriendelijke hier rekening mee te houden. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat we alles weer stapje voor stapje terug naar normaal kunnen gaan brengen en zoveel mogelijk van onze gasten weer kunnen laten genieten van een middagje uit. We hopen op jullie begrip hiervoor.
  • Als laatste sluiten we af met heel veel positiviteit en dat we er alles aan gaan doen om er een onvergetelijk bezoek van te maken.